Fotónyomtatás

Fotónyomtatás

Igazoványképtől egészen az A/4-es méretű fotóig.

 Ha Önnek nincs ideje elmenni fotólaborba, hogy digitális fotóit előhívassa, akkor sem kell lemondania a minőségi fényképekről!   

Fotónyomtatás 10 perc alatt! 


                                    Fotólabor-minőség 

Hihetetlen részletgazdagság

Mitől jó egy fotónyomat? Minden azon múlik, milyen pontosan tudja elhelyezni a nyomtató a tintacseppeket a fotópapírra – és milyen aprók azok a cseppek. Ezért rendelkezik minden PIXMA fotó- és dokumentumnyomtató a Canon szabadalmaztatott FINE technológiájával.

A FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering = fotolitográfiai eljárást alkalmazó nyomtatófej-gyártási technológia) rendkívül pontos, akár 7680 fúvókából álló nyomtatófejeket alkalmaz. Minden egyes fúvókát úgy alakítottak ki, hogy állandó, precíz, néha mindössze egy pikoliteres tintacseppeket adagoljon – ez hihetetlenül kis mennyiség, egy liter egy trilliomod része! Ezek a parányi cseppecskék páratlanul egyenletes színátmeneteket és kimagasló részletezettséget hoznak létre, így a hagyományos fényképek látványát és érzetét keltik.

Tiszta színek és lenyűgöző kontraszt

A PIXMA nyomatok nem csupán a nyomtatófejek miatt olyan mutatósak – a Canon tinták verhetetlen eredményt hoznak létre, mivel kiemelkedően intenzív színeik utolérhetetlen kontraszttal párosulnak.

Minden PIXMA fotó- és dokumentumnyomtató fekete pigmenttinta és festékalapú színes tinták kombinációját használja. Az eredmény? Ragyogóan éles, olvasható szöveg a dokumentumokban, és élénk színek a fényképeken és grafikákon.

Mivel nem fotó előhívást végzünk hanem nyomtatást, az elkészülés megvárható. A fotónyomtatás árait itt tekintheti meg.